Fotografitë retro të kafshëve që sillen si njerëzit

Fotografitë retro të kafshëve që sillen si njerëzit

Shumë njerëz besojnë se kafshët shtëpiake janë shokë të mirë dhe ndonjëherë preferojnë ato nga njerëzit.

Ata janë këtu në kohë telashe. Japin ngrohtësi dhe dashuri kur ju vërtet ju duhen.

Ju gjithashtu mund të argëtoheni me ta aq sa dëshironi.

Kur e kaloni gjithë kohën tuaj të lirë me kafshët shtëpiake, mund të vini re se ato kanë adoptuar disa nga tiparet tuaja dhe kjo nuk është një gjë e çuditshme.

Një fotobankë ndërkombëtare me mbi 140 milionë foto, ndan një koleksion retro të fotografive autentike që nxjerrin në pah spotin e butë që njerëzit kanë patur ndër shekuj për shoqëruesit e tyre të dashur.

Në këtë koleksion fotografish, pa u shpërqëndruar nga ngjyrat, pasi janë bardh e zi, mund të shihni veçantitë e marrëdhënieve midis kafshëve shtëpiake dhe pronarëve të tyre, si dhe të eksploroni tregimet që fshihen pas çdo imazhi.